Egyéb

A mai nap margójára…

#loadingartistAmikor elkezdtem asztrológiát tanulni elsősorban az önismeret volt a célom, a többi ember megismerése, működésük, motivációjuk megértése. A mai napig ezt az oldalát kedvelem a legjobban. Ahogy egyre jobban nőt, mélyült a tudásom, az analógiás gondolkodásom, egyre több jelet vettem észre a környezetemben. Volt, hogy egész nap lustálkodtam, aztán másnap kipattantam az ágyból és a két hete húzódó takarítás-rendrakás-mosás-főzés projektet letoltam 1 nap alatt. (Oroszlán Hold átment a Szűzbe :D). Ha az ember figyel kifelé, akkor önmagáról is rengeteg információt kaphat. Így kezdtem beleszeretni a mundán asztrológiába, ami az a rész „szakterület”, amely országok, népek, városok sorsáról, háborúkról, járványokról, áradásokról, időjárásról, szelekről, királyokról és uralkodókról készít előrejelzéseket.

Azért írok bejegyzéseket az oldalamra, hogy közelebb kerüljek magamhoz és igyekszem elkerülni a meglepetéseket, illetve, hogy ne erőltessek olyan dolgokat, amiknek nincs itt az idejük. A planéták nem okoznak semmit, csak ahogy mesteremtől tanultam, mutatják az aktuális helyzetet, mint a hőmérő. (Le lehet olvasni, hogy mi van, de hiába dörzsölöm fel a higany szálát, attól kinn nem lesz melegebb).

Próbálom „kitalálni”, hogy az adott nap képe milyen eseményeket hozhat . Ez persze roppant nehéz, hisz nem vagyok Isten. 😀 De ha ettől el is tekintek, akkor is össze kellene vetni az aktuális nap képét mindenkinek a születési ábrájával. Na, ez az, ami lehetetlen. Van, akinek teljesen helytálló a bejegyzésem, van akinek semmitmondó. Így jutunk el a mai naphoz.

Elkészült az aktuális poszt mára, valami megragadta a figyelmemet, arról írtam. Magamra vonatkozóan félrenéztem, nem akartam látni??? Ikrek-Nyilas halmozott energiákból vagyok összerakva. A két jegy főnökei: Merkúr-Jupiter. Ma szemben állnak egymással. Kedvenc kolléganőm #Kálmán H. Eszter írása már:” Feszültebbek, idegesebbek, türelmetlenebbek lehetünk. Hitbeli kérdésekben is lehetnek viták, feszültségek. A közlekedésben is adódhatnak feszült helyzetek. A Jupiter a törvényesség szimbóluma is, érdemes ilyenkor fokozottan betartani a törvényt, a szabályokat, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket. A kommunikációs elemek fokozott szereplését, egyúttal fokozott aktivitást, esetleg hiperaktivitást, ingerelhetőséget, ezért verbális konfliktusok esélyét, kapkodást stb. jelent. Adminisztratív, jogi ügyekben megakadás, kötözködés vagy méltánytalan, igazságtalan elbírálás, eljárás. Megjegyzem mindkét bolygó tanuló- tanító égitest is.”

Szóval reggel hatkor emailt olvasni nagyon idegesítő. A kocsim kötelező biztosítása díjtartozást mutat. 2 óra nyomozás, papírbegyűjtés, telefonálás a géppel, séta a helyi irodába. Kiderült, hogy magyar nyelvből nincs meg az érettségije a formanyomtatványokat író „gépnek”. Futottam egy fölösleges kört. Délután várt a piros zacsi a kocsim szélvédőjén. Éves parkolóbérletem van. A parkolóőr nem ismeri a számokat. Ezek apró, bosszantó dolgok. De igyekszem a jó oldalát nézni. Ha nem RENDben intézném az adminisztrációs ügyeimet, akkor most nagyok sok pénzem bánná. Viszont, ha az Univerzum ilyen erős jelek küld nekem, akkor ott, azon az életterületen, érzéseken, gondolatokon még dolgom van önmagammal…

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük