Asztrológiai elemzés

A következő rendben zajlik:

1. találkozó – interjú (1/2 óra) Ismerkedő beszélgetés. A konzultáció okának és céljának tisztázása. A születési idő korrekciójához szükséges adatok felvétele, az egyes életszakaszok meghatározó eseményei, élményei a fő állomásai. (A covid óta ez írásban/emailen történik, de szeretnék visszatérni aszemélyes találkozókhoz)

2. találkozó – elemzés (2 óra)
Az egyén működésmódjának feltérképezése.
Az aktuális döntéshelyzet (probléma, kihívás, válság, dilemma) lelki hátterének vizsgálata.

3. találkozó – visszajelzés (1/2 óra) A második alakalom óta eltelt idő alatt felmerülő kérdések átbeszélése, megerősítés.

Óradíj: 6.000 Ft/60 perc 3 óra = 3 x 6.000 Ft = 18.000 Ft (+0% Áfa) Kapcsolatfelvétel: az Elérhetőség oldalon.

 

 

Mi történik egy asztrológiai elemzésen?

Minden ember más háttértudással érkezik hozzám. Aki először találkozik az asztrológiával, annak picit magyarázok a radix felépítéséről, az abban lévő szimbólumokról.  Egy személyiségről fogok beszélni, akit én „kiolvasok a képletből”. Azt szeretem, ha önismereti párbeszéd folyik, így néha sokat kérdezek, és néha a kliens beszél sokat. Használom Peter Orban Symbolon vagy a Dixit játék kártyalapjait, mert szeretem aktívizálni az embereket a saját életük értelmezésében.

Nem ítélkezek, nem próbálom meg a gondolkodásod, hitrendszered megváltoztatni.  De lehet, lesz olyan, hogy kizökkentelek a téged jellemző gondolatvilágból. Igyekszem rávilágítania a veled született ösztönökre és emlékeidre,  a tudatos és tudattalan részeid működésére, az erősségeidre és a gyengeségeidre, a legfőbb mozgatórugóidra. Elemzéskor figyelembe veszem az életkori sajátosságokat , az adott életszakasz megoldanó feladatait, az ide vezető utat. Ránézünk, hogy az élet mely területe van épp csiszolás alatt.

Nem adok direkt tanácsot, nem jósolok. A döntés és következménye a tiéd.

 

Mit kaphatsz még az elemzés mellett?

Az alap, hogy megkapod a születési radixod kinyomtatva. Amikor beszélgetek valakivel nagyon sok információ, emlékkép, olvasnivaló vagy csak egy vers, mondat bevillan.  Ezeket igyekszem már menet közben átadni. Legtöbbször meg van nyitva a levelező rendszerem és piszkozatba jegyzetelem a felmerülő dolgokat, meséket, megnézendő videók linkjét, képeket, bármit.  A beszélgetés után rendszerezem ezeket és elküldöm további felhasználásra az ügyfélnek.

Ezen kívül lehetőség van a további közös munkára személyre szabott beszélgetéseken, haptonómiaval vagy akár termárvízben is. Ezek a folyamatok már nem csak kognitívan működnek, hanem a lelkedről is szólnak és praktikus gyakorlatokat is végzünk.

 

 

Ha nem tudod a pontos születési időpontodat

Ez nem túl jó hír. 1-2 óra bizonytalanságot 8-10 életesemén alapján még tudok pontosítani. Ellenben nem vállalok olyan személyt asztrológiai elemzésre, aki csak annyit tud, hogy melyik nap és talán délelőtt. Ha mégis úgy érzed, hogy velem szeretnéd megbeszélni az aktuális kihívásokat az életedben, akkor más eszközöket fogok használni.

 

 

 

Az asztrológiai konzultáció nem pszichoterápia és nem is helyettesíti azt!