Névjegy

Ha divatos bemutatkozást szeretnék írni, most ide az jönne, hogy gyerekkorom óta érdekelt az asztrológia, már a nagymamám is a falu javasasszonya volt, legnagyobb szerelmemet a csillagok kutatásában találtam meg, vagy, hogy épp az egyik legracionálisabb tudománynak tekintem az asztrológiát. És tényleg! Vagy mégsem?

Egy nagyon pici faluban,” Mátra alján, falu szélén…” Parádóhután nőttem fel. (Mindenki utazzon el egyszer oda, mert, aki már járt ott, irigyel engem a gyerekkoromért). Középiskolát Egerben, Egyetemet Budapesten végeztem. 2002. óta vagyok házas, két gyönyörű lányommal és a férjemmel Debrecenben élünk.

Járom az utamat, tudásom alapját a debreceni Artemisz Pszicho-Asztrológiai Iskolában szereztem. Segítőmnek, mesteremnek tudhatom Oláhné Mednyánszki Krisztinát, Tövissi Enikőt és Babity Richárdot. A világ működése érdekel, benne az ember önMAGa. Én magam a pszicho-asztrológiában érzem magam a legotthonosabban, amely leginkább az önismerettel foglalkozik. A hozzám fordulóktól sosem veszem át a teher súlyát, mert azzal mindenkinek magának kell megbirkóznia. Ez mindig az egyén része kell, hogy legyen a kalandban, s ha valaki megmentést ígér, csodát, akkor az hazudik. Én tartom a teret, adom a figyelmem. Az egyén jövőjének a kutatásával kapcsolatosan inkább irányokat, hatásokat, mint konkrétumokat lehet meghatározni, hiszem, hogy bizonyos keretek között van választásunk.

A hennázást egy “véletlennek” köszönhetem. Egy sötét, téli vasárnap délután kikapcsolásra vágytam. A meghirdetett hennázásról kiderült, hogy ez bizony egy képzés. Ott ragadtam. A henna szénaszerű illata, a kacskaringós minták, a lecsendesülés, a fókuszálás, mind magával ragadott. Így tudhatom mesteremnek Magyarország legjobb hennafestőjét @gyöngyvér.mehndi -t és tudásomat a már háromszor megrendezett nemzetközi konferencián az @EastWest MehndMeet- en igyekszem bővíteni. A hennázáshoz idő kell, idő a festéshez, a díszítéshez, a száradáshoz. Hennázás közben meg kell érintenem a másikat, ami olyan csatornákat is megnyit, amelyről előtte fogalmam sem volt. Ha egy kapu kitárul, onnan már nem lehet visszafordulni.

Haptonómia. “(Tapintással) kapcsolatot teremtek, hogy valakit egészségessé (egésszé) tegyek, hogy megerősítsem (létezésében)… A haptonómiás érintés egy olyan találkozást tesz lehetővé, melyben a két személy közti határok áteresztővé válnak. Ekkor az egyik ember a saját testében érezheti meg azt, ami a másik személyben zajlik. A meghallgatónak pusztán annyit kell tennie, hogy hallgat: meghívó, támogató, befogadó figyelmével teret ad magában a másiknak és a vele való találkozásnak. Az aktív szerep pedig azé, akit meghallgatnak: ö jeleníti meg a másikban az érzéseit. “ (Weisburg Anna)

Hozzáértőknek mutatom a radix ábrámat, hozzám betérőnek igyekszem segítséget nyújtani. Ha valaki megtisztelt a bizalmával, akkor kölcsönösen tanulhatunk egymástól.

A képlet az AstroSky asztrológia programmal készült.